Regulus Centrální rekuperační jednotka Sentinel Kinetic Plus B 10335

  • DOPRAVA ZDARMA
  • DOTACE
  • REALIZACE NA KLÍČ
Výrobce-dodavatel: Regulus Kód: 10335

Centrální rekuperační jednotka, včetně integrované ovládací jednotky a vestavěného letního by-passu, maximální výkon 490 m3/hod, pro jednogenerační objekt s obytnou plochou do 350 m2

3-5 dnů
79 739 Kč 11 961 Kč - 15%
67 778 Kč/ks s DPH
(56 015 Kč bez DPH)
Nejnižší prodejní cena za 30 dní: 67 778 Kč
Záruka: 24 měsíců Hmotnost: 35.0000 Kg EAN: 5015135430283

Popis produktu Regulus Centrální rekuperační jednotka Sentinel Kinetic Plus B 10335

Centrální rekuperační jednotka s vestavěným letním bypassem a integrovanou regulací určená pro větrání rodinných domů s obytnou plochou do 350 m2 . Integrovaný bypass slouží k obtoku vzduchu mimo výměník v letním období, je ovládán automaticky na základě vnější a dosažené vnitřní teploty. Celkové ovládání jednotky je velmi jednoduché, programovat lze různou intenzitu větrání pro různou denní dobu. Instaluje se na stěnu v technické místnosti nebo na podlahu v půdním prostoru. Součástí jednotky je hrdlo pro odvod kondenzátu, které je třeba při instalaci zaústit do systému vnitřní kanalizace. Jednotka obsahuje vyměnitelné vzduchové filtry třídy filtrace G3 (jemný prach). Vzhledem k vysoké účinnosti jednotky by mohlo v extrémních obdobích dojít k namrzání výměníku, proto je jednotka vybavena automatickou funkcí odmrazování. Namrzání výměníku je možné zamezit instalací předehřevu na přívod čerstvého vzduchu do objektu – viz kapitola Ohřívače vzduchu. Velkou výhodou této jednotky je malá prostorová náročnost a velmi nízká hlučnost.

Parametry a specifikace

  • České menu
  • Velmi nízká hlučnost
  • Široká možnost naprogramování
  • Účinnost až 92 %
  • Vyjímatelné omyvatelné filtry
  • Max. výkon 490 m3/hod

Výkonové režimy

Podle velikosti podlahové plochy větraných místností má jednotka přednastavené 3 výkonové režimy. Přednastavené hodnoty lze měnit dle potřeby. K přepínání mezi režimy s nízkým a středním výkonem dochází automaticky v závislosti na časovém nastavení chodu jednotky. Režim vysokého výkonu je možné spustit periodicky, pomocí časového nastavení nebo jednorázově, stisknutím tlačítka. Výkon jednotky lze ale zvýšit i automaticky například rozsvícením světla na WC. 

Příslušenství

Integrovaný ovládací panel umožňuje napojení externích řídicích prvků, například čidla vlhkosti nebo čidla CO2 . K jednotce lze připojit druhý ovládací panel – vhodné v případech, kdy je jednotka instalována na těžko přístupném místě.

Dotaz na zboží
Regulus Centrální rekuperační jednotka Sentinel Kinetic Plus B 10335

 
 


Váš telefon využijeme pouze k zodpovězení Vašeho dotazu.

Váš e-mail využijeme pouze k zodpovězení Vašeho dotazu.
 

* - hvězdičkou označené položky je nutné vyplnit

Dotazníkový formulář neslouží k objednávkám zboží.

Předchozí dotazy

Žádné předchozí dotazy