Regulus Metano therm sprej - čištění teplosměnných ploch spalinových cest výměníků, 400ml - 1977

Výrobce-dodavatel: Regulus Kód: 1977

Čisticí roztok určený pro čištění teplosměnných ploch, výměníků a spalinových cest kotlů na zemní plyn a topný olej. Udržuje stálý výkon kotlů, odstraňuje nečistoty a usazeniny, které poškozují kovy, a to i z nepřístupných míst.

3-5 dnů
424 Kč 64 Kč - 15%
360 Kč/ks s DPH
(298 Kč bez DPH)
Nejnižší prodejní cena za 30 dní: 360 Kč
Záruka: 24 měsíců EAN: 8595222611001

Popis produktu Regulus Metano therm sprej - čištění teplosměnných ploch spalinových cest výměníků, 400ml

Čisticí roztok určený pro čištění teplosměnných ploch, výměníků a spalinových cest kotlů na zemní plyn a topný olej. Udržuje stálý výkon kotlů, odstraňuje nečistoty a usazeniny, které poškozují kovy, a to i z nepřístupných míst. Lze používat i preventivně pro omezení tvorby nánosů. Koncentrovaný přípravek reagující čistě zásaditě, který je ur- čen ke snadnému odstranění sazí a nespálených usazenin. Nastříkáním vzniká pěnivá alkalická reakce, která neutralizuje kyselost přítomných usazenin. Současně speciální složka přípravku proniká do krust a změkčuje je, což přispívá k lep- šímu zapalování kotle a oddělování krust od stěn. Ošetřené krusty a usazeniny se částečně spálí a částečně vysráží.

Postup použití:

Metano Therm se aplikuje nástřikem. Metano Therm v kanystru je potřeba nejprve naředit s vodou v poměru 2,5:10 - 4:10, nástřik se provádí mechanickou pumpou s rozprašovačem. Začněte u nejvyšších míst a roztokem důkladně postříkejte krusty a plochy, které chcete ošetřit. Po 3 - 4 minutách kotel zapalte a nechte ho ohřát na provozní teplotu. Po 10 - 15 minutách kotel vypněte a nechte ho vychladnout. Krusty ze spalinových cest a spalovací komory vysajte. V případě odolných krust celý proces opakujte a Metano Therm nechte působit i několik hodin.

 

Dotaz na zboží
Regulus Metano therm sprej - čištění teplosměnných ploch spalinových cest výměníků, 400ml

 
 


Váš telefon využijeme pouze k zodpovězení Vašeho dotazu.

Váš e-mail využijeme pouze k zodpovězení Vašeho dotazu.
 

* - hvězdičkou označené položky je nutné vyplnit

Dotazníkový formulář neslouží k objednávkám zboží.

Předchozí dotazy

Žádné předchozí dotazy