Regulus SISEAL - závitový těsnící tmel - 931 - 50g

Výrobce-dodavatel: Regulus Kód: 931 Varianta produktu: 50g

Metakrylátový těsnicí tmel na bázi teflonu na kovové závitové spoje, který odolává vibracím a teplotním výkyvům. Nahrazuje konopné vlákno a PTFE pásky (Teflon®). Přípravek se spontánně vytvrdí v prostoru mezi kovovými závity, kam se nedostane vzduch.

3-5 dnů
252 Kč 38 Kč - 15%
214 Kč/ks s DPH
(177 Kč bez DPH)
Nejnižší prodejní cena za 30 dní: 214 Kč
Záruka: 24 měsíců EAN: 8595222609718

Popis produktu Regulus SISEAL - závitový těsnící tmel

Metakrylátový těsnicí tmel na bázi teflonu na kovové závitové spoje, který odolává vibracím a teplotním výkyvům. Nahrazuje konopné vlákno a PTFE pásky (Teflon®). Přípravek se spontánně vytvrdí v prostoru mezi kovovými závity, kam se nedostane vzduch. Střední mechanická odolnost Sisealu umožňuje demontáž pomocí běžných nástrojů, a to i po několika letech.

Použití:

  • pro kovová šroubení do průměru 2“
  • pro domácí i průmyslové použití na vodu, vzduch, plyn, naftu, LPG atd.

Postup použití:

Povrch závitů je nutno vyčistit a odmastit (pochromované zdrsnit). Tmel se aplikuje na krajní vnější a vnitřní závit v malém množství, aby se zaplnila mezera mezi spojovanými díly. Přibližná spotřeba je cca 0,5 g na 1/2“ závit. Během montáže je možné zpětné pootočení bez narušení těsnosti. Po 10 minutách po smontování spoj odolává tlaku 1 MPa. Doba dokonalého vytvrzení je závislá na materiálu a teplotě. Ideální teplota pro vytvrzení je mezi 20 °C a 25 °C. Teplota mezi 5° C a 20 °C rychlost vytvrzení zpomaluje, teplota nad 25 °C vytvrzení urychluje. Např. u mosazi při 20 °C je doba vytvrzení spoje 2-3 hodiny. Graf ukazuje chování Sisealu s některými kovy. Testy byly provedeny se šrouby M10 a měřeny podle normy ISO 10964.

 

Dotaz na zboží
Regulus SISEAL - závitový těsnící tmel

 
 


Váš telefon využijeme pouze k zodpovězení Vašeho dotazu.

Váš e-mail využijeme pouze k zodpovězení Vašeho dotazu.
 

* - hvězdičkou označené položky je nutné vyplnit

Dotazníkový formulář neslouží k objednávkám zboží.

Předchozí dotazy

Žádné předchozí dotazy