Vysoká koupelnová skříňka Krajcar KNP1.40, korpus bílý, dvířka bílá, L/P - KNP1.40.1.1

Výrobce-dodavatel: Krajcar Kód: KNP1.40.1.1

Vysoká skříňka vhodná k vyplnění volného prostoru ve Vaší koupelně. Závěsný nábytek je tvořen dvěma polohovatelnými policemi v horní části a dvěma polohovatelnými policemi ve spodní části skříňky. Koupelnová skříňka je vybavena panty Blum s integrovaným tlumením a její hrany jsou ošetřeny PUR lepidlem, které vyniká svou nadstandardní ochranou proti vlhkosti.

3-5 dnů
10 517 Kč/ks s DPH
(8 692 Kč bez DPH)
Nejnižší prodejní cena za 30 dní: 10 517 Kč
Záruka: 24 měsíců

Popis produktu Vysoká koupelnová skříňka Krajcar KNP1.40, korpus bílý, dvířka bílá, L/P

Vysoká skříňka vhodná k vyplnění volného prostoru ve Vaší koupelně. Závěsný nábytek je tvořen dvěma polohovatelnými policemi v horní části a dvěma polohovatelnými policemi ve spodní části skříňky. Koupelnová skříňka je vybavena panty Blum s integrovaným tlumením a její hrany jsou ošetřeny PUR lepidlem, které vyniká svou nadstandardní ochranou proti vlhkosti. Koupelnovou skříňku nabízíme v následujícím provedení -  korpus laminát bílý lak nebo laminát dekor (výběr viz vzorník dřevin), dvířka MDF opatřena bílým polyuretanovým lakem, popř. laminát dekor (výběr viz vzorník dřevin). Lze objednat v pravém i levém provedení.

  • Šířka: 40 cm
  • Výška: 181 cm
  • Hloubka: 32 cm
  • Cena zahrnuje: skříňku a úchytku

Kování BLUM - doživotní záruka
U skříněk používáme kvalitní kování od rakouského výrobce BLUM. Toto kování patří k absolutní světové špičce, o čemž svědčí i to, že výrobce poskytuje doživotní záruku na jeho funkčnost. Záruka se vztahuje na kování, ne na celou skříňku. Výsledkem pozorování kování v praxi u zákazníků v domácnostech a také výsledkem testů, jsou výrobky vysoké kvality, na které poskytuje firma BLUM „Doživotní záruku“. Záruka je poskytována prvnímu majiteli nábytku a to po celou dobu, po kterou nábytek používá. Během ní má první uživatel nábytku nárok na bezplatnou výměnu výklopu, výsuvu, nebo závěsu, na které se záruka vztahuje. Záruku lze uplatnit také přímo u firmy BLUM, s. r. o.

PUR olepení hran
Nadstandartní ochranu proti vlhkosti zajišťuje olepení všech dílů ABS hranou za použití PUR lepidla, které vyniká nadstandardní odolností proti vlhku, vysokou mechanickou pevnosti a teplotní stabilitou.

Odkaz na výrobce. Zde si můžete vybrat požadované dekory a úchytky. Vše připište do poznámky v objednávce, cena se nemění.

Krajcar Vysoká skříňka KNP1.40

Příklad objednávky (připište do poznámky):
Barva korpusu: Wenge. Barva dvířek: Bílá. Úchytka: Palace CR 160. Otevírání: levé.

Dotaz na zboží
Vysoká koupelnová skříňka Krajcar KNP1.40, korpus bílý, dvířka bílá, L/P

 
 


Váš telefon využijeme pouze k zodpovězení Vašeho dotazu.

Váš e-mail využijeme pouze k zodpovězení Vašeho dotazu.
 

* - hvězdičkou označené položky je nutné vyplnit

Dotazníkový formulář neslouží k objednávkám zboží.

Předchozí dotazy

Žádné předchozí dotazy