Regulus Centrální rekuperační jednotka Sentinel Kinetic Advance S, 414 m3/h - 16487

  • DOPRAVA ZDARMA
  • DOTACE
  • REALIZACE NA KLÍČ
Výrobce-dodavatel: Regulus Kód: 16487

Centrální rekuperační jednotka Sentinel Kinetic Advance S pro rodinné domy, včetně integrované ovládací jednotky s dotykovým displejem, včetně hygrostatu, vestavěného letního bypassu, maximální výkon 414 m3/h, energetická třída A+.

3-5 dnů
86 152 Kč 12 923 Kč - 15%
73 229 Kč/ks s DPH
(60 520 Kč bez DPH)
Nejnižší prodejní cena za 30 dní: 73 229 Kč
Záruka: 24 měsíců Hmotnost: 41.0000 Kg EAN: 5015135052157

Popis produktu Regulus Centrální rekuperační jednotka Sentinel Kinetic Advance S, 414 m3/h

Centrální rekuperační jednotky Sentinel Kinetic Advance S a SX jsou větrací jednotky nové generace umožňující zohlednit individuální provoz objektu a životní styl uživatele. Určené jsou pro trvalé větrání rodinných domů s obytnou plochou do 300 m2 . Konstruovány jsou pro maximální komfort uživatele a jednoduchou montáž. Pro výrobu jsou použity nejmodernější materiály. 

Rekuperační jednotky Advance mají integrovaný digitální regulátor s dotykovým displejem, vestavěný automatický bypass, integrované čidlo vlhkosti, hrdlo pro odvod kondenzátu a možnost WiFi připojení. Pro zajištění maximálně komfortního větrání v objektu je k jednotce možné dále doplnit čidla CO2 , hygrostaty, čidla pohybu osob apod..

Vnitřní prostor jednotek je opatřen vysoce kvalitní tepelnou izolací, což umožňuje instalace i do nevytápěných prostor (např. podkroví), aniž by docházelo ke ztrátám energie.

Jednotka může být řízena přes integrovaný digitální podsvícený dotykový display, cestou WiFi připojení nebo nadřazeného kontrolního systému. Dotykový displej může být osazen přímo na jednotce nebo připojen prostřednictvím dokovací základny. WiFi připojení umožňuje uživateli okamžitý přístup k jednotce, k jejímu uvedení do provozu, konfiguraci a sledování režimu větrání. Ovládat jednotku a měnit její nastavení pak může být řešeno pomocí chytrého telefonu nebo tabletu. 

Pro zajištění zdravého klima v objektu jsou v jednotkách Kinetic Advance integrovány dva filtry s třídou filtrace G3. Pro potřebu vyšší filtrace je možné jako druhý stupeň filtrace přidat do série za filtry G3 i filtry s třídou filtrace F5, které zajistí čistý vzduch v domě i v oblastech se zhoršenou kvalitou ovzduší.

Vzhledem k vysoké účinnosti jednotky by mohlo v extrémních obdobích dojít k namrzání výměníku, proto je vybavena automatickou funkcí odmrazování. Namrzání výměníku je možné zamezit instalací předehřevu na přívod čerstvého vzduchu do objektu – viz kapitola Ohřívače vzduchu. Integrovaný letní bypass umožňuje v letním období využít chladnější venkovního vzduchu pro předchlazení větraného objektu.

Výkonové režimy

Jednotka má přednastaveno 5 výkonových režimů. Programovat lze různou intenzitu větrání v různou denní dobu a každý den v týdnu, intervaly nárazového větrání a tichý režim jednotky pro noční provoz. Integrované čidlo vlhkosti zajistí automatické proporční zvyšování průtoku vzduchu z jednotky tak, aby byla zajištěna optimální relativní vlhkost v objektu. Integrovaná funkce časovačů v jednotce zajistí i dostatečné dovětrání prostor s možností nárazového zvý- šení relativní vlhkosti.

  • Maximální průtok vzduchu * 414 m3 /h
  • Účinnost rekuperace max. 93 %
  • Energetická třída A+
  • *průtoky vzduchu pro konkretní instalace je nutné korigovat dle výkonových grafů 
  • Hladina hluku (ve vzdálenosti 3 m) 15,5 dB(A) pro nízký průtok vzduchu 34 dB(A) pro vysoký průtok vzduchu

Dotaz na zboží
Regulus Centrální rekuperační jednotka Sentinel Kinetic Advance S, 414 m3/h

 
 


Váš telefon využijeme pouze k zodpovězení Vašeho dotazu.

Váš e-mail využijeme pouze k zodpovězení Vašeho dotazu.
 

* - hvězdičkou označené položky je nutné vyplnit

Dotazníkový formulář neslouží k objednávkám zboží.

Předchozí dotazy

Žádné předchozí dotazy