Ivar CS Domácí vodárna DAB.E.SYBOX - 60147200

Výrobce-dodavatel: DAB - Ivar CS Kód: 60147200

E.SYBOX je elektronický systém pro posílení tlaku v domácích nebo komerčních rozvodech. E.SYBOX nevyžaduje žádné další komponenty pro instalaci. Skládá se ze samonasávacího vícestupňového čerpadla, frekvenčního měniče, snímače průtoku a tlaku, LCD displeje s vysokým rozlišením, tlakové nádoby s objemem 2l. Zařízení může být instalováno ve vertikální i horizontální poloze a dokonce i těsných prostorech bez velké výměny vzduchu. Motor je chlazený vodou, kryt čerpadla z ABS materiálu, který snižuje hluk, zařízení je vybaveno antivibračními podložkami, díky těmto vlastnostem je dosahováno velice nízké hlučnosti (45dB). Vestavěné bezdrátové zařízení usnadňuje vytváření posilovacích stanic (komunikace možná až 4 zařízeními E.SYBOX) a lze propojit i s dalšími DAB zařízeními.

3-5 dnů
49 530 Kč 2 476 Kč - 5%
47 054 Kč/ks s DPH
(38 887 Kč bez DPH)
Nejnižší prodejní cena za 30 dní: 47 054 Kč
Záruka: 24 měsíců

Popis produktu Ivar CS Domácí vodárna DAB.E.SYBOX

E.SYBOX je elektronický systém pro posílení tlaku v domácích nebo komerčních rozvodech. E.SYBOX nevyžaduje žádné další komponenty pro instalaci. Skládá se ze samonasávacího vícestupňového čerpadla, frekvenčního měniče, snímače průtoku a tlaku, LCD displeje s vysokým rozlišením, tlakové nádoby s objemem 2l. Zařízení může být instalováno ve vertikální i horizontální poloze a dokonce i těsných prostorech bez velké výměny vzduchu. Motor je chlazený vodou, kryt čerpadla z ABS materiálu, který snižuje hluk, zařízení je vybaveno antivibračními podložkami, díky těmto vlastnostem je dosahováno velice nízké hlučnosti (45dB). Vestavěné bezdrátové zařízení usnadňuje vytváření posilovacích stanic (komunikace možná až 4 zařízeními E.SYBOX) a lze propojit i s dalšími DAB zařízeními.

  • Stupeň ochrany: IP44
  • Třída izolace: F
  • Čerpaná kapalina: čistá, bez pevných nebo abrazivních látek, neagresivní, neviskózní, nekrystalizující a chemicky neutrální.
  • Maximální teplota kapaliny: 40 °C
  • Maximální teplota okolí: 50 °C
  • Maximální hloubka sání: 8m
  • Maximální pracovní tlak: 8 bar (800 kPa).

Dotaz na zboží
Ivar CS Domácí vodárna DAB.E.SYBOX

 
 


Váš telefon využijeme pouze k zodpovězení Vašeho dotazu.

Váš e-mail využijeme pouze k zodpovězení Vašeho dotazu.
 

* - hvězdičkou označené položky je nutné vyplnit

Dotazníkový formulář neslouží k objednávkám zboží.

Předchozí dotazy

Žádné předchozí dotazy