Ivar CS Plastové nádrže pro E.SYBOX DAB.E.SYTANK - 60162079 - E.SYTANK Sada pro výtlak

Výrobce-dodavatel: DAB - Ivar CS Kód: 60162079 Varianta produktu: E.SYTANK Sada pro výtlak

Plastová nádrž pro akumulaci vody o objemu 500 litrů. Dodávka je včetně připojovacího kitu pro zařízení E.SYBOX. Použití této nádrže je například při posílení tlaku z vodovodního rozvodu. ESYTANK - Vybavení: sací hadice se zpětnou klapkou. plnící ventil přívodu vody s plovákem. příprava pro připevnění k podlaze. objem 500 l s možností rozšíření propojením další nádrže. Rozšiřovací nádrž pro E.SYTANK: je dodávána bez příslušenství nebo i s připojovací základnou E.SYDOCK. Nádrž může být připojena na třech stranách (z bočních a zadní strany), pomocí E.SYTANK spojovací sady lez systém rozšířit až na potřebnou kapacitu. Spojovací sada se skládá z objímky PVC s těsněním (D.160 mm L= 150), 2PVC zarovnávacích trubek (D.50 mm x L= 60) a spojovací matice, pro možnost připojení 2-čerpadel. Tato sada umožňuje připojení několika E.SYTANK nebo mezi E.SYTANK a rozšiřovací nádrží. Sada pro výtlak E.SYTANK. Volitelné příslušenství se skládá z 1" PP potrubí. Sada umožňuje připojení výtlaku pro samostatnou nádrž E.SYTANK nebo s pomocí SPOJOVACÍ SADY umožňuje propojení několik E.SYTANK a E.SYBOX k vytvoření tlakových posilovacích jednotek skládajících se z několika čerpadel a nádrží.

3-5 dnů
2 539 Kč 127 Kč - 5%
2 412 Kč/ks s DPH
(1 993 Kč bez DPH)
Nejnižší prodejní cena za 30 dní: 2 412 Kč
Záruka: 24 měsíců

Popis produktu Ivar CS Plastové nádrže pro E.SYBOX DAB.E.SYTANK

Plastová nádrž pro akumulaci vody o objemu 500 litrů. Dodávka je včetně připojovacího kitu pro zařízení E.SYBOX. Použití této nádrže je například při posílení tlaku z vodovodního rozvodu.

ESYTANK - Vybavení:

  • sací hadice se zpětnou klapkou.
  • plnící ventil přívodu vody s plovákem.
  • příprava pro připevnění k podlaze.
  • objem 500 l s možností rozšíření propojením další nádrže.

Rozšiřovací nádrž pro E.SYTANK:  je dodávána bez příslušenství nebo i s připojovací základnou E.SYDOCK. Nádrž může být připojena na třech stranách (z bočních a zadní strany), pomocí E.SYTANK spojovací sady lez systém rozšířit až na potřebnou kapacitu.

Spojovací sada se skládá z objímky PVC s těsněním (D.160 mm L= 150), 2PVC zarovnávacích trubek (D.50 mm x L= 60) a spojovací matice, pro možnost připojení 2-čerpadel. Tato sada umožňuje připojení několika E.SYTANK nebo mezi E.SYTANK a rozšiřovací nádrží.

Sada pro výtlak E.SYTANK. Volitelné příslušenství se skládá z 1" PP potrubí. Sada umožňuje připojení výtlaku pro samostatnou nádrž E.SYTANK nebo s pomocí SPOJOVACÍ SADY umožňuje propojení několik E.SYTANK a E.SYBOX k vytvoření tlakových posilovacích jednotek skládajících se z několika čerpadel a nádrží.

Dotaz na zboží
Ivar CS Plastové nádrže pro E.SYBOX DAB.E.SYTANK

 
 


Váš telefon využijeme pouze k zodpovězení Vašeho dotazu.

Váš e-mail využijeme pouze k zodpovězení Vašeho dotazu.
 

* - hvězdičkou označené položky je nutné vyplnit

Dotazníkový formulář neslouží k objednávkám zboží.

Předchozí dotazy

Žádné předchozí dotazy