Ivar CS Bazénové čerpadlo DAB.EUROPRO HF - 60169120 - 350 T

Výrobce-dodavatel: DAB - Ivar CS Kód: 60169120 Varianta produktu: 350 T

Samonasávací vysoce výkonná čerpadla s vestavěným velkokapacitního předfiltrem. 2 nebo 4 pólový motor, který je zcela izolován díky mechanické ucpávce od vody. Extrémně tichá a vysoce spolehlivá čerpadla pro cirkulaci a filtraci velkých bazénů a filtračních systémů. Díky mechanické ucpávce z materiálu AISI 316 rovněž vhodné pro konkrétní aplikace, které vyžadují čerpání mořské vody. Tělo předfiltru, těleso čerpadla a tělo víka jsou vyrobeny z polypropylenu vyztuženého skelným vláknem, odolné proti chemii obsažené v plaveckých bazénech. Koš předfiltru je vyroben ze zinku. Víko předfiltru je z průhledného polykarbonátu se čtyřmi šrouby pro snadný přístup. Uzavřený asynchronní motor s vnější ventilací s 2 nebo 4 póly v závislosti na modelu, s širokým rozsahem výkonu 3-15 HP.

na dotaz
71 961 Kč 3 598 Kč - 5%
68 363 Kč/ks s DPH
(56 498 Kč bez DPH)
Nejnižší prodejní cena za 30 dní: 68 363 Kč
Záruka: 24 měsíců

Popis produktu Ivar CS Bazénové čerpadlo DAB.EUROPRO HF

Samonasávací vysoce výkonná čerpadla s vestavěným velkokapacitního předfiltrem. 2 nebo 4 pólový motor, který je zcela izolován díky mechanické ucpávce od vody. Extrémně tichá a vysoce spolehlivá čerpadla pro cirkulaci a filtraci velkých bazénů a filtračních systémů. Díky mechanické ucpávce z materiálu AISI 316 rovněž vhodné pro konkrétní aplikace, které vyžadují čerpání mořské vody. Tělo předfiltru, těleso čerpadla a tělo víka jsou vyrobeny z polypropylenu vyztuženého skelným vláknem, odolné proti chemii obsažené v plaveckých bazénech. Koš předfiltru je vyroben ze zinku. Víko předfiltru je z průhledného polykarbonátu se čtyřmi šrouby pro snadný přístup. Uzavřený asynchronní motor s vnější ventilací s 2 nebo 4 póly v závislosti na modelu, s širokým rozsahem výkonu 3-15 HP.

  • Svorkovnice se třídou ochrany IP55
  • Provozní rozsah: až 190 m3/h s výtlačnou výškou až do 22 m.
  • Rozsah teploty kapaliny: do 40 °C
  • Čerpaná kapalina: čistá nebo mírně znečištěná i trochu agresivní voda nebo voda reagující s procesem elektrolýzy chlóru.
  • Maximální okolní teplota: 40 °C
  • Instalace: v horizontální poloze
  • Zvláštní provedení na vyžádání: jiné frekvence a napětí

Dotaz na zboží
Ivar CS Bazénové čerpadlo DAB.EUROPRO HF

 
 


Váš telefon využijeme pouze k zodpovězení Vašeho dotazu.

Váš e-mail využijeme pouze k zodpovězení Vašeho dotazu.
 

* - hvězdičkou označené položky je nutné vyplnit

Dotazníkový formulář neslouží k objednávkám zboží.

Předchozí dotazy

Žádné předchozí dotazy